top of page

Protonová grilovačka a konec roku

Zveme všechny protoňáky a jejich rodiče na rozloučení s dalším akademickým rokem!

Milí rodiče, celý školní rok se nám pomalu blíži ke konci a na rozloučení před prázdninami bychom Vás chtěli pozvat na společné posezení u grilu ve Škole Parentes. Jistě si mnozí z Vás pamatují, že podobným způsobem jsme se rozloučili i minulý rok. Můžete se těšit na výborné maso, připravované skutečnými mistry a nezpočetně mnoho kulinářských zázraků z rukou zkušených maminek a tatínků, kterými i tentokrát můžete náš stůl obohatit. Vítané budou jakékoliv dobroty, ať už slané či sladké, hořké nebo kyselé, povedené nebo nepovedené, zkrátka a dobře vše z láskou připravené. O základní výbavu jako je maso, pivo a nealko, se postaráme my. Kdy a kde: Škola Parentes, pondělí 12.6.2023 od 17:00

Přihlášení tímto formulářem.


Grilovačku začneme hned po skončení klubu, který bude zároveň posledním tohoto roku. Bylo by tedy super, kdyby kluci mohli na poslední setkání být na klubu, protože proběhne zároveň i dražba, kde budou moct zužitkovat svoje protonbody, které po celý rok s tak velkou pílí střádali.

Prosím, kdo ráčí přijití, nechť vyplní co nejdříve formulář, abychom věděli, s kým počítat. Příspěvek na dospělého je 120 kč.

Budeme se velmi těšit na setkání s Vámi všemi!

109 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page