top of page

Info o setkání s rodiči a letním táboru


Milí rodiče,


jak někteří víte a někteří nevíte, dne 25. 4. proběhlo setkání s rodiči dětí z klubu PROTON. Pozvánka byla všem odeslána emailem, ale je možné, že někomu spadla do spamu nebo došlo k jinému zádrhelu. Vše podstatné ze včerejšího setkání si můžete jednoduše doplnit na stránkách webu, kde taky uvidíte něco z toho, co na klubu dělají vaše děti! https://www.klubproton.org/


Dočtete se, že i v klubu s chlapci probíhá tutoring, který není zaměřen na studijní záležitosti (tak jak znáte ze školy), ale spíše na chování kluků v klubu, jejich soutěživost apod. Cílem této formace je snaha pomoci Vám rodičům s výchovou vašich chlapců a jejich správného nasměrování. Z tohoto důvodu bychom rádi s každým z Vás osobně jednou za pololetí uspořádali setkání (neformální a kdekoliv), kde bychom některé věci o tutoringu probrali, a abychom hlavně i od Vás slyšeli, na čem bychom s chlapci mohli pracovat. Povinné to samozřejmě ale není :).


Dále bych zmínili, že takovou doplňkovou aktivitou našeho klubu je den Táta & syn - jednodenní výlet s kluky a jejich otci. Někteří z Vás se už jednoho takového výletu mohli zúčastnit před měsícem v pražské zoo a bylo to moc pěkné setkání. Do konce tohoto školního roku bychom rádi zorganizovali ještě jeden takový výlet. Včas Vás budeme informovat. Časem budou i stránkách k dispozici fotky z těchto akcí. Opět se nejedná o povinnou aktivitu, ale je to dobrá příležitost k trávení času s vašimi kluky a s ostatními otci! :)


Pokud jste vytrvali a dočetli se až sem, tak bychom Vám s klubem ještě rádi nabídli zábavu na léto - letní tábor, který pořádáme spolu se slovenským klubem Gerlach. Nějaké info jste (či Vaše spamová schránka) již obdrželi. Zde tedy pro shrnutí. Jedná se o letní tábor poslední týden v srpnu (21.-28. 8. 2022) v Chatách pod Gýmešom na Tolkienovské téma Valinor. Na táboře bude převaha chlapců i vedoucích ze Slovenska, to ale snad není na škodu. My, Martin a Vašek, budeme na táboře jako vedoucí a zajistíme doprovod pro kluky z Prahy na místo a zpět. Cena tábora je 5000 Kč. Hlavní organizátoři mají tábor moc dobře připravený, zde ( https://klubgerlach.sk/tabor?lang=cs ) je hlavní stránka, kde najdete podrobnější info a prostřednictvím které také můžete své syny přihlásit. Kdyby syn chtěl vzít nějakého kamaráda či sourozence, který na Proton nechodí, tak to samozřejmě není žádný problém.


Mějte se hezky!

10 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page